Menytest
START OM OSS KONTAKT MEDLEM VÄGAR SJÖAR BAD o BÅTAR MARK DOKUMENT MOBIL

Klicka på loggan här till höger för att
hämta kartor över vårt område
==> Klicka här för att läsa inkomna frågor och svar
Senaste frågan handlar om risupplaget (1/5 2017)

Välkommen till Skyttstennäs Tomtägareförening

Du navigerar på webbplatsen genom att klicka i menyerna ovan. Vissa rutiner öppnas i ett nytt fönster. Stäng detta fönster när du är klar.


Direktlänkar, klicka på bilderna:

ANSLAGSTAVLA


Viktiga datum under 2021 Nu stiger vattnet i sjöarna Fiber
  • 16/1 kl 14, styrelsemöte hos Bo Stendahl.
  • 27/3 kl 13, årsstämma.
  • slutet av april, vårens röjardag.
  • slutet av sept, höstens röjardag.
Under de senaste veckorna har vattennivåerna stigit rejält. Speciellt bra för Stennässjön där risken för bottenfrysning i vinter är avvärjd. Klicka på bilderna ovan om du vill se utvecklingen. Rapportera eventuella stenhögar i dikena på föreningens vägar eller andra problem, så att vi vid besiktningen av fiberanläggningen kan begära att de tas bort. Har du synpunkter på grävningen på din egen tomt ska du själv kontakta IP-Only.
Plan för markskötsel Träd på gemensam mark. Skaffa höns i vårt område
Styrelsen har beslutat om en uppdelning av föreningens skogsområden i olika kategorier efter ambitionsnivåer. Klicka här för att studera planen Styrelsen har fastställt regler för hur tomtägare kan få bort träd som står på föreningens mark. Klicka här för att läsa mer Vårt område är ett detaljplanelagt område så därför krävs det tillstånd från Uppsala Kommun för att hålla höns. Generellt ger kommunen inte tillstånd till tupp. Så för er som vill skaffa några höns, se till att ni har tillstånd. Här är en länk till blanketter
Nybliven tomtägare?
Den obligatoriska medlemsavgiften är 2 700 kr för 2020. Köpare och säljare ska själva fördela denna kostnad sins emellan. Anmäl ny ägare via SMS till 070-59 59 587 eller skicka E-post till rune.lonnqvist@ekonomikurser.se. Klicka här för att läsa Information till nya husägare.
Facebook

Synpunkter och förbättringsförslag är välkomna till rune.lonnqvist@ekonomikurser.se.

Skyttstennäs Tomtägareförening är en ekonomisk förening. Organisationsnumret är 717600-8014, och föreningens plusgiro konto är 21 00 52-7